Tisztelt Szülők!

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában és az NGSZ üzemeltetésében lévő Balatonkenesei Gyermek és Ifjúsági Táborban idén is táboroztatást szerveznek a szegedi iskolások számára.

A táborral kapcsolatos bővebb információk (jelentkezés feltételei, házirend, turnusok programjai) az ngsz.hu oldalon lesznek megtalálhatók.

A tábor 7 turnusban, turnusonként 100 fő szegedi iskolás gyermek részére 8 napos váltással 2023. június 28-tól 2023. augusztus 16-ig áll rendelkezésre. Az utazás, a szállás, a tanári felügyelet és a programok ingyenesek, csak a napi ötszöri étkezésért kell fizetni, amely az idén normál étrend esetén 37.500,- Ft/fő/turnus, diétás (ételérzékenység / ételallergia) étkezés esetén 50.000,- Ft/fő/turnus.

A táboroztatás egyik feltétele továbbra is az utolsó félévi jó vagy példás magatartás érdemjegy, amelyet a táborba jelentkező ad meg a jelentkezési lap kitöltésekor. Ennek ellenőrzésében, továbbá a tanulói jelentkezések elbírálásában (javasolja/ nem javasolja) az intézményvezetők közreműködését kérik a jelentkezési határidő (2023. március 29.) lezárultát követően.

A tábor indítását az NGSZ honlapján hirdetik meg várhatóan 2023. március 20-án.
https://ngsz.hu/2021/01/01/nyari-tabor/