Tisztelt Szülők!

A Nevelési és Kulturális Intézmények Gazdasági Szolgálata (a továbbiakban: NGSZ) idén is táboroztatást szervez a szegedi iskolások számára. A tábor szervezése és teljes ügyintézési folyamata az NGSZ Beszerzési Csoportja által történik.

A tábor 7 turnusban, turnusonként 100 fő szegedi iskolás gyermek részére 8 napos váltással 2024. június 26-tól augusztus 14-ig áll rendelkezésre. Az utazás, a szállás, a tanári felügyelet és a programok ingyenesek, csak a napi ötszöri étkezésért kell fizetni, amely az idén normál étrend esetén 44.500,- Ft/fő/turnus, diétás (ételérzékenység / ételallergia) étkezés esetén 55.000,- Ft/fő/turnus.

A táboroztatás egyik feltétele továbbra is az utolsó félévi jó vagy példás magatartás érdemjegy, amelyet a táborba jelentkező ad meg a jelentkezési lap kitöltésekor. Ennek ellenőrzésében, továbbá a tanulói jelentkezések elbírálásában (javasolja/nem javasolja) az iskolaigazgatók közreműködését kérik a jelentkezési határidő (március 28.) lezárultát követően.

A táborral kapcsolatos bővebb információk (jelentkezés feltételei, házirend, turnusok programjai) az ngsz.hu oldalon lesznek megtalálhatók.

(közzététel: 2024-03-21)