Intézményvezetőnk, Kádár Mihályné, mindenki Gabi nénije nyugdíjba vonult. Jó egészséget, örömteli, aktív nyugdíjas éveket kívánunk az iskola jelenlegi és volt dolgozói, tanítványai nevében is! Olvassák sok szeretettel búcsúzó sorait!

“Amikor tanítási gyakorlatra érkeztem Kiskundorozsmára az I.sz. Általános Iskolába, nem gondoltam, hogy 40 év után, mint az iskola vezetője fogok búcsúzni az általam nagyon szeretett iskolától, diákjaitól, kollégáimtól, szülőktől és attól a helyi közösségtől, amely intézményünket segítette, támogatta.

1982. augusztus 1-jétől kezdtem a munkát az iskolában orosz-testnevelés szakos tanárként. Hálás vagyok a sorsnak, hogy olyan nagyszerű igazgató, mint Joó Ferenc egyengette utamat. Szakmailag és emberileg nagyon sokat kaptam Joó Ferencné Sárikától, Jenei Katalintól, Bálint Katalintól és Molnár Antalné Ágitól, akik mindig támogattak, hogy megfeleljek a követelményeknek. Az elmúlt 38 évben nagyon sok tanuló tudását igyekeztünk fejleszteni, és sokan közülük ma már gyermekeiket hozzák az Orczyba.

Az iskola fejlesztésében a helyi önkormányzati képviselők Tóth József, Fábián József megragadtak minden lehetőséget, hogy minél jobb körülmények között tanulhassanak a dorozsmai gyerekek. Az elmúlt időszakban sok minden megváltozott, átalakult az iskolák működésében, de továbbra is sok segítséget kaptam Mihálffy Béla, Kosik Dénes, Lauer István képviselőktől. Ezúton is köszönöm, hogy jelenlétükkel és önkormányzati képviselői munkájukkal támogatták az iskola nevelő-oktató munkáját. A 2020/2021-es tanévtől már csak távolról figyelem az iskola életét és kívánom, hogy továbbra is olyan sok kiváló eredményt érjenek el kollégáim a tanulókkal, hogy még nagyon sokáig emlegessék iskolánk nevét.

Nagyon jó egészséget kívánok a dorozsmai közösségnek!”

Kádár Mihályné